Προϊόντα για giordano vini spa (3)

Κεραμική Επεξεργασία Αμαξώματος

Κεραμική Επεξεργασία Αμαξώματος

Αναδείξτε το αυτοκίνητό σας εμπιστευόμενοι το στις έμπειρες χέρια του διευθυντή. Το κέντρο αισθητικής αυτοκινήτου που ιδρύθηκε το 2020 από αυτόν τον παθιασμένο με την όμορφη μηχανική είναι εξειδικευμένο στην προστασία του αμαξώματος: τοποθέτηση ταινιών PPF, κεραμική επεξεργασία και πλήρης ανακαίνιση οχήματος: βαθύ καθαρισμό εσωτερικά και εξωτερικά, επισκευή δέρματος, γυάλισμα, βερνίκωμα, λουστράρισμα. Σε συνεργασία με κορυφαίες μάρκες και χρησιμοποιώντας προϊόντα ανώτερης ποιότητας, επαναφέρει την καινούργια όψη στο αμάξωμα σας ενώ το προστατεύει αποτελεσματικά από εξωτερικές επιθέσεις για να διατηρήσει τη λάμψη και τη γυαλάδα της βαφής σε όλες τις συνθήκες.
Γαλλικά λευκά κρασιά

Γαλλικά λευκά κρασιά

Ο τομέας Terre de Ghaya, ιδιοκτησία 30 εκταρίων που βρίσκεται στο Bédoin, στους πρόποδες του Mont Ventoux στην νότια κοιλάδα του Ροδανού, είναι ένα οικογενειακό αμπέλι όπου η πάθος για το κρασί μεταδίδεται από γενιά σε γενιά από τη δεκαετία του 1900. Αυτός ο τομέας, που διευθύνεται από έναν πατέρα και την κόρη του, ξεχωρίζει για μια φιλική προς το περιβάλλον οινοποίηση με τη μέθοδο της βαρύτητας. Η οικογένεια, αναγνωρίζοντας την αξία του εδάφους που προσφέρεται, με πάθος για το επάγγελμά της και σεβασμό προς το περιβάλλον, καλλιεργεί τα σταφύλια με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Οι αμπελώνες μας παράγουν σταφύλια εξαιρετικής ποιότητας. Οι ποικιλίες που καλλιεργούνται περιλαμβάνουν Viognier, Clairette, Grenache για τα λευκά και Syrah, Marselan, Cinsault, Merlot και Caladoc για τα κόκκινα. Η Terre de Ghaya προσφέρει επίσης μοναδικές οινοτουριστικές εμπειρίες, όπως περιηγήσεις στους αμπελώνες και πικνίκ στα αμπέλια. Προσοχή: Η κατάχρηση αλκοόλ είναι επικίνδυνη για την υγεία, καταναλώστε με μέτρο.
Gozauri Saperavi 2015 - Κόκκινο κρασί

Gozauri Saperavi 2015 - Κόκκινο κρασί

Gozauri Saperavi 2015 Το Gozauri Saperavi 2015 είναι μια αυθεντική έκφραση του μοναδικού terroir της οινοπαραγωγικής περιοχής της Καχέτι, που βρίσκεται στη μικροζώνη του Κιντζμαρούλι. Αυτό το κρασί, που καλλιεργείται σε ένα ήπιο ηπειρωτικό κλίμα, είναι προϊόν ενός μόνο αμπελώνα, που διαχειρίζεται και ανήκει στο κτήμα μας. Φτιαγμένο αποκλειστικά από την ποικιλία Saperavi, προέρχεται από τους αμπελώνες μας, όπου η απόδοση 6 έως 7 τόνων ανά εκτάριο διατηρείται προσεκτικά για να διασφαλιστεί η ανώτερη ποιότητα του καρπού. Με συνολική παραγωγή 15.000 φιαλών των 0,75 λίτρων, αυτό το ξηρό κόκκινο κρασί του 2015 έχει περιεκτικότητα αλκοόλ 12,5%. Η διαδικασία οινοποίησης αποδεικνύει τη δέσμευση για ποιότητα και αυθεντικότητα. Τα σταφύλια, που συλλέγονται με το χέρι και επιλέγονται προσεκτικά, υποβλήθηκαν σε ζύμωση σε ανοιχτές δεξαμενές 225 λίτρων, με εκχύλιση 20 ημερών, ακολουθούμενη από παλαίωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές για 10 μήνες.